Recomandări de călătorie de la Ikaturism - de știut înainte de a pleca într-o vacanță exotică 1
Recomandări de călătorie de la Ikaturism – de știut înainte de a pleca într-o vacanță exotică
30 septembrie 2019
4 avantaje puternice ale utilizarii campaniilor ppc 2
4 avantaje puternice ale utilizarii campaniilor ppc
18 august 2020
Recomandări de călătorie de la Ikaturism - de știut înainte de a pleca într-o vacanță exotică 4
Recomandări de călătorie de la Ikaturism – de știut înainte de a pleca într-o vacanță exotică
30 septembrie 2019
4 avantaje puternice ale utilizarii campaniilor ppc 5
4 avantaje puternice ale utilizarii campaniilor ppc
18 august 2020

Nu stii unde sa mergi vara asta? Rasnov iti poate oferi o vacanta de neuitat!

Cu o populatie de aproximativ 16.000 de locuitori, situat in judetul Brasov din Transilvania, pe cursul raului serpuitor Ghimbasel, Rasnov este una dintre destinatiile turistice care cucereste inima oricui prin frumusetea sa, dar si prin obiectivele turistice deosebite, care pot fi vizitate aici. Localitatea dispune de o gama larga de optiuni cand vine vorba despre cazare la munte, asteptandu-i intreg anul pe cei care vor sa se rupa de aglomeratia marilor orase pentru cateva zile!

Specialistii de la CazareRasnov.ro recomanda Rasnov ca destinatie de vacanta sau de weekend pentru motive ce tin de frumusetea naturala a locurilor, prezenta multor obiective si atractii turistice si pentru ca aici oferta de cazare si servire a meselor este pe toate gusturile.

Rasnov este inainte de orice, o oaza de bine si relaxare

Rasnovul este parte integranta din Tara Barsei, aflandu-se chiar la poalele masivului Postavaru, la o distanta foarte mica de Muntii Bucegi si Piatra Craiului, doua perle naturale ale Romaniei, unde pot fi realizate o multitudine de trasee montane. Destinatia pastreaza si astazi izul istoric al unui burg prosper, amintind turistilor de vremurile de odinioara, care au fost marcate de lupte pentru suprematie, de o viata simpla a taranilor, dar si de mestesugurile infloritoare, care au oferit de lucru pentru mii de oameni.

Obiectivele turistice din localitate si din imprejurimi sunt minunate

Toti turistii care ajung in Rasnov, fie pentru a-si petrece aici weekendul, fie pentru a se bucura de un concediu intreg, nu au vreme pe pierdut, avand in vedere numarul mare de obiective turistice care ii asteapta sa le descopere la fiecare pas.

Intre acestea, nu ar trebui sa fie ratate:

  • Cetatea Rasnovului este una dintre cele mai bine pastrate cetati din zona Transilvaniei, documentele indicand ca aceasta fortificatie dateaza din secolul al XIII-lea, atunci cand a fost ridicata de Cavalerii Teutoni. Modificata de nenumarate ori de-a lungul vremii din cauza invaziilor, cetatea ramane astazi o dovada vie a luptei pentru supravietuire si a luptei pentru conservarea traditiilor.
  • Pestera Valea Cetatii este singura pestera de pe teritoriul Brasovului care a fost amenajata la standarde europene si care isi deschide portile pentru curiosii care vor sa se bucure de frumusetea naturala, dar si de aerul curat. Situata la doar 3,5 kilometri de Rasnov, pestera are o intrare principale, care se afla la o altitudine de 790 de metri si reuseste in permanenta sa-si uimeasca turistii prin Sala Mare, in care acustica este impresionanta si unde in mod constant este sustinut un concert minunat!
  • Dino Parc este o atractie pentru cei mici si pentru cei mari deopotriva. Este un muzeu in aer liber si cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei.
  • Parcul national Piatra Craiului se afla in Carpatii Meridionali, avand in componenta sa Creasta Piatra Craiului, care este incadrata frumos de muntii Bucegi, Iezer, Fagaras si Leaota. Pasionatii de drumetii pe munte au aici la dispozitie o varietate de optiuni, unele mai interesante decat altele!

Nu in ultimul rand, cei care cauta cazare in Rasnov vor gasi usor

Inainte de a pleca la drum, recomandat este ca turistii sa isi rezerve online cazare in Rasnov. In acest fel, nu mai trebuie decat sa mearga pana la destinatie si sa ia in primire camerele frumos amenajate, in care se vor simti excelent de fiecare data!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *