Peștera Muierii - situată în Munții Pădurea Craiului, Peștera Muierii este una dintre cele mai vechi și mai impresionante peșteri din România. Aceasta găzduiește picturi rupestre și o sală impresionantă cu stalactite și stalagmite.
Top 10 cele mai vizitate pesteri din Romania pe timp de vara
25 iunie 2024
imagine cu Muzeul Național de Istorie din Sofia
TOP 10 Obiective turistice in Sofia, Capitala Bulgariei, Cele mai vizitate locuri
2 iulie 2024
Peștera Muierii - situată în Munții Pădurea Craiului, Peștera Muierii este una dintre cele mai vechi și mai impresionante peșteri din România. Aceasta găzduiește picturi rupestre și o sală impresionantă cu stalactite și stalagmite.
Top 10 cele mai vizitate pesteri din Romania pe timp de vara
25 iunie 2024
imagine cu Muzeul Național de Istorie din Sofia
TOP 10 Obiective turistice in Sofia, Capitala Bulgariei, Cele mai vizitate locuri
2 iulie 2024

Sloturile în care Cleopatra este figura centrală

Cleopatra este una dintre cele mai cunoscute figuri ale Egiptului antic. Este ultima regină a acestei civilizații și mai este recunoscută și pentru relația sa amoroasă cu Cezar. De aceea, nu ne miră că este încă în centrul atenției. S-au scris multe cărți și s-au făcut numeroase filme despre această personalitate.

 

Și industria jocurilor de noroc s-a folosit mult de imaginea Cleopatrei ca să creeze sloturi egiptene de top. Oricum, tema egipteană este una dintre cele mai recunoscute de pe piața păcănelelor. Era și normal să apară mai multe jocuri în care Cleopatra este personajul principal.

 

De aceea, astăzi îți vom prezenta pe scurt 5 dintre aceste jocuri. Le poți găsi și tu pentru joc la casino online bani reali. Dar înainte să pariezi bani adevărați, joacă întâi versiunile gratuite ca să te familiarizezi cu jocurile. Totodată, citește descrierile noastre să vezi ce presupun jocurile.

Cleopatra – 95,13% RTP

Cleopatra este un joc de la furnizorul IGT care are un RTP decent, de 95,13%. Structura sa este cu 5 role a câte 3 rânduri fiecare și plătește pe 20 de linii. Este un joc cu un mecanism simplu și cu o grafică ce ilustrează mai multe elemente ale egiptului antic. Acestea sunt scarabei, lotuși și pandantive din aur.

În afară de jocul de bază, cu plăți pe linii de la stânga la dreapta, Cleopatra oferă și rotiri gratuite. La 3 simboluri speciale Scatter, vei primi 15 runde. Poți redeclanșa această funcție de mai multe ori, deci numărul maxim de rotiri este de 180.

Cleopatra Gold – 95,97% RTP

Cleopatra Gold este un alt joc de la furnizorul IGT și este o versiune îmbunătățită a originalului de mai sus. Are grafică mai bine făcută, cu mai multe detalii. De asemenea, și rata de plată este mai mare, de aproape 96%. Structura rămâne aceeași, de 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată, deci nu vei fi surprins cu ceva din acest punct de vedere.

În schimb, producătorul a îmbunătățit funcțiile speciale. Sunt două tipuri de simboluri Wild. Cel de aur dublează plata, iar dacă ocupă o rolă întreagă, declanșează funcția Gold cu reînvârtiri. Simbolul sarcofag declanșează rotirile gratuite de la Cleopatra Gold. Toate câștigurile din secvența specială au un multiplicator 3x.

Cleopatra Plus – 92,8% – 96,4% RTP

IGT continuă seria jocurilor Cleopatra cu Cleopatra Plus, o versiune chiar și mai bună decât cea de dinainte. Grafica este la un alt nivel și se vede că este un joc mai nou. Sursa lui este tot originalul Cleopatra și vei găsi mai multe similarități cu acesta. Sunt aceleași simboluri, dar mai stilizate. Și RTP-ul este altul și poate ajunge și la 96,4%.

Structura rămâne aceeași, de 5 role și 3 rânduri, dar numărul de linii de plată este dublat. Cleopatra Plus are 40 de direcții. Jocul are și mai multe secvențe speciale, cu o funcție progresivă, unde crești în nivel și primești bonusuri. La fel ca orice joc din seria sa, și acesta are  rotiri gratuite.

Cleopatra Mega Jackpots – 88,98% – 93,03% RTP

Acest joc de la IGT este special pentru că are și jackpoturi. Așadar, dacă te tentează premiile mari, îl poți încerca pe acesta. Totuși, RTP-ul este mic, de maxim 93,03%. Furnizorul păstrează aceeași structură de 5X3 și 20 de linii de plată. Și designul său aduce aminte de jocul original și are multe simboluri care se aseamănă, precum scarabeu și Ochiul lui horus.

La fel ca originalul Cleopatra, și acesta acordă până la 180 de rotiri gratuite. Pe deasupra, poți primi jackpotul progresiv care face ca acest joc să fie atât de mult încercat. Pentru Mega Jackpot, trebuie ca 5 simboluri Mega Jackpot să aterizeze pe linia din mijloc a grilei.

Cleo’s Wish – 95,8% RTP

Cleo’s Wish de la NextGen este un joc mai vessel, cu o grafică ce te duce cu gândul la desenele animate. Structura este tot cu 5 role și 3 rânduri, dar are 25 de linii de plată, iar coeficientul RTP este bun, de 95,8%.

De la jocul egiptean nu lipsesc funcțiile speciale. Poți să primești și un număr nelimitat de rotiri gratuite, multe simboluri cu valoare mare de același fel, multiplicatori de câștig de până la x20 și numeroase simboluri Wild. Dacă vrei un joc cu temă egipteană care are speciale care chiar plătesc bine, atunci Cleo’s Wish poate fi exact jocul de care ai nevoie.

Concluzii

Sloturile egiptene în care în centrul atenției este Cleopatra sunt foarte populare în rândul jucătorilor. Ca să vezi despre ce este vorba, le poți încerca și tu în versiunile gratuite. De asemenea, furnizorii încearcă în permanență să creeze noi și noi jocuri cu o asemenea temă, deci așteaptă-te la multe alte sloturi captivante, cu speciale inedite și cu designuri care te atrag în universul misterios al Egiptului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *