Incercam sa oferim o experienta cat mai facila turistului prin filtrele de cautare dar si agentiilor de turism prin usurinta cu care se poate adauga o oferta. .

Despre noi

Ne propunem sa investim in cresterea acestui site si sa impartasim cu utilizatorii cele mai bune experiente.

Suntem un portal de turism foarte cuprinzator care sta la dispozitia agentiilor turistice din Romania si turistilor pe punctul de plecare in vacanta. La noi gasiti oferte foarte diversificate din diverse categorii cum ar fi: sejur la mare, Croaziere, Cazare la pensiune in Romania sau cazare la un hotel in strainatate.

Va punem la dispozitie o pagina cu articole utile despre tarile si orasele de pe mapamond, traditii si obiceiuri din Romania si multe alte informatii folositoare.

Pentru cei ce cauta sa plece in vacanta, acesta este ghidul perfect. Va puteti decide foarte usor unde sa plecati si ce ar trebui sa vizitati atunci cand ajungeti la destinatie.

Pentru Turisti. Trebuie sa stiti ca pe site-ul nostru puteti vizualiza distanta exacta pana la destinatie. Distanta este calculata fata de orasul Bucuresti. Daca doriti sa o schimbati, apasati pe butonul „Schimba Locatia”. Acolo va puteti seta locatia dorita fata de care sa se calculeze automat distanta pana la destinatie. Acest lucru este foarte folositor mai ales pentru turisti care prefera transportul cu masina personala.
Pentru agentiile de Turism. Trebuie sa stiti ca oferte turistice adaugate in acest portal se pot vizualiza foarte usor de pe orice platforma mobila care utilizeaza IOS sau Android. Acest lucru faciliteaza foarte mult navigarea pe site. Toate informatiile despre vacanta ta le gasiti aici.