Nu stii unde sa mergi vara asta? Rasnov iti poate oferi o vacanta de neuitat! 1
Nu stii unde sa mergi vara asta? Rasnov iti poate oferi o vacanta de neuitat!
13 iulie 2020
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei 2
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei
12 martie 2021
Nu stii unde sa mergi vara asta? Rasnov iti poate oferi o vacanta de neuitat! 4
Nu stii unde sa mergi vara asta? Rasnov iti poate oferi o vacanta de neuitat!
13 iulie 2020
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei 5
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei
12 martie 2021

4 avantaje puternice ale utilizarii campaniilor ppc

Exista numeroase avantaje pentru care sa utilizati promovarea prin campanii PPC. Publicitatea PPC poate avea un impact major – si pozitiv – asupra majoritatii companiilor si brandurilor.

Daca nu efectuati PPC marketing, probabil ca veti pierde trafic si venituri valoroase.

Colaborand cu o agentie PPC cum este agentia de digital marketing re7consulting romania, aveti la indemana cel putin patru motive puternice care determina alte companii sa aleaga promovarea prin campanii PPC:

  1. PPC contribuie la atingerea obiectivelor de afaceri:

Obiectivele de afaceri sunt adesea cel mai convingator motiv pentru a utiliza publicitatea ppc. PPC vă. Aceste obiective variaza de la expunerea la nivel inalt a brandului pana la o prezentare pentru clienti in vederea impulsionarii vanzarilor sau trecerea la comert electronic.Aproape orice tip de obiectiv de conversie poate fi urmarit. Agentiile media considera campaniile ppc ca fiind instrumente puternice pentru atingerea obiectivelor finale.

Publicitatea pay-per-click poate sprijini multe parti ale palniei de vanzări si calea pe care viitorii clienti pasesc, de la primul conctact pana la a deveni client. Indiferent de setul de obiective identificate, campaniile ppc pot fi stabilite eficient.

  1. PPC este masurabil si usor de cuantificat:

Un avantaj major al unei campanii PPC difuzate prin intermediul Google Ads este ca este usor de masurat si de urmarit. Pur și simplu folositi instrumentul Google Ads in combinatie cu Google Analytics. Veti vedea detalii despre performante la nivel inalt, inclusiv afisari, clicuri si conversii (in functie de obiectivele de afaceri definite).

Statisticile sunt disponibile cu usurinta si arata performanta campaniilor dumneavoastra si ce fel de trafic si rezultate sunt adecvate bugetului.

Cand trimiteti traficul PPC catre landing page-uri dedicate si il urmariti pana la conversie cu Google Analytics, veți putea vedea clar ce ati cheltuit si ce ati realizat ceea ce privesc obiectivele finale..

  1. Permite o intrare rapida pe piata:

Chiar daca sunteti in urma cu un deceniu in spatele concurentilor dumneavoastra in ceea ce priveste saltul in marketingul ppc, puteti sa va ridicati si sa urcati rapid cu un pic de optimizare. Acesta este adesea un contrast mare in raport cu SEO, care deseori necesita mult timp si atentie pentru a obtine acelasi tip de poziționare si trafic pe care Google Ads il ofera in cateva minute de la lansare.

In comparație cu alte canale, cum ar fi e-mailul si retelele sociale, aveti avantajul de a viza persoane in afara celor care stiu deja marca dumneavoastra și nu va limitati la listele de clienti existenti. Campaniile ppc permit sa aruncați rapid o unealta pentru a gasi noi clienti.

  1. Campaniile PPC funcționează bine cu alte canale de marketing:

Marketingul de continut a cucerit lumea marketingului digital și planurile și programele de continut sunt norma in majoritatea afacerilor acum. Odată cu investitia in producerea de continut original si unic pentru a sprijini ciclul de cumparare al clientilor si pentru a stabili pozitionarea de lider, Google Ads este un motor care poate conduce vizitatorii sa se converteasca  mai rapid si sa imbunatateasca rentabilitatea investitiei in continut.

PPC si SEO functioneaza bine impreuna, deoarece ideile noi si oportunitatile pentru trafic vizeaza adesea aceleasi audiente: persoanele care folosesc Google pentru a gasi informatii, servicii sau produse.

Performanta afisarilor, clicurilor si conversiilor din anunturile Google pot oferi informatii si directii deosebite pe baza cuvantului cheie pentru a da prioritate eforturilor SEO.

Remarketingul prin Google Ads este o modalitate excelenta de a mentine vizitatorii site-ului angajati, indiferent de modul in care au gasit website-ul dumneavoastra. Anunțurile de remarketing sunt afisate persoanelor care au vizitat si au parasit site-ul dumneavoastra si se bazeaza pe reguli sau audiente specifice pe care le puteti selecta.

Exista și alte cazuri in care campanii ppc pot ajuta la furnizarea de date sau o alternativa la activitatile traditionale de marketing direct. PPC poate fi comparat cumva cu posta traditională, cu costuri pe impresie si conversie. Daca va puteti  desprinde de o comercializare traditionala mai scumpa si treceti la metode care ofera date in timp real si au o urmarire mai buna, poate fi un castig  important pentru compania dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *