3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei 1
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei
12 martie 2021
De ce sa inchiriezi autovehiculul Dacia Logan?
De ce sa inchiriezi autovehiculul Dacia Logan?
20 august 2021
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei 3
3 Manastiri pe care trebuie sa le vizitezi daca ajungi in nordul Moldovei
12 martie 2021
De ce sa inchiriezi autovehiculul Dacia Logan?
De ce sa inchiriezi autovehiculul Dacia Logan?
20 august 2021

Preferintele de vacanta ale romanilor in 2021

Perioada prelungita de restrictii in ceea ce priveste circulatia intre state, inclusiv cu scop turistic, a modificat preferintele romanilor pentru destinatiile de vacanta. Prin urmare, cele mai cautate destinatii de vacanta in perioada primavara – vara 2021 sunt Spania, Italia, Turcia, Grecia si Emiratele Arabe. Altele decat cele din perioada anterioara, in care romanii alegeau tarile exotice pentru vacante.

Schimbari in modul de rezervare al vacantelor

In perioada iernii, cele mai multe cereri pentru oferte de vacanta au vizat destinatii din Africa si America Centrala, printre cele mai cautate destinatii fiind Zanzibar din Tanzania, Mexic, Republica Dominicana, Cuba si Aruba. Insa, odata cu apropierea sezonului cald acest tip de cereri au inceput sa scada, romanii concentrandu-se pe planificarea vacantei de vara.

Conform datelor furnizate de SwisoRent Bucuresti Otopeni, romanii au ales sa isi petreaca vacantele de primavara si vara in tari din Europa. Luand in calcul si restrictiile pe care acestea le impun cu privire la pandemia Covid-19, rezervarile pentru aceste vacante incepand inca din luna ianuarie.

Totusi, indiferent despre care destinatie se indreapta sau din ce vacanta se intorc, turistii ajunsi pe aeroport sunt nevoiti sa aleaga o solutie pentru a ajunge la destinatia finala, astfel ca ei pot alege sa circule cu taxiul sau, mai avantajos, sa apeleze la serviciile de rent a car Bucuresti Otopeni.

De asemenea, un alt aspect care s-a schimbat in ceea ce priveste rezervarile de vacante de catre romani este ca acestia aleg sa faca rezervarea mult mai aproape de momentul inceperii vacantei, fata de anii trecuti, cand rezervarile se faceau cu cateva luni inainte. Totodata, s-a observat o cerere tot mai mare pentru rezervarile de tipul last-minute.

Destinatiile preferate, pentru care este necesar transferul la aeroport

Desi exista cateva modificari in ceea ce priveste modul de rezervare si destinatiile de vacanta, acestea nu s-au schimbat radical, Spania continuand sa ramana printre cele mai cautate destinatii, in special orasele Madrid, Barcelona si Malaga. Se poate observa chiar o crestere a numarului de rezervari pentru acestea.

De aceea, pentru a se incadra in bugetul stabilit pentru vacanta sau dimpotriva, pentru a se economisi bani ce pot fi cheltuiti in vacanta, turistii au la indemana servicii de transfer aeroport Bucuresti Otopeni de la 27 euro.

Urmatoarea tara in topul preferintelor romanilor pentru vacanta de vara 2021 este Italia, cu orasele Roma, Parma si Catania. Acest lucru se datoreaza si intentiei tarilor din sudul Europei de a continua relaxarea masurilor si restrictiilor de calatorie.

Dubaiul, Turcia si Egiptul – cu destinatiile Hurghada si Cairo – precum si Cipru si Grecia – cu Atena, Skiathos si Preveza –sunt, de asemenea, printre cele mai solicitate destinatii de catre romani.

Indiferent de destinatia catre care se pleaca din Otopeni, transferul la aeroport din orice loc din Bucuresti sau imprejurimi este o solutie inteligenta, fiind confordabila si accesibila in aceeasi masura.

In final, cel mai bun centru de inchirieri auto in Bucuresti Otopeni, poate sa asigure servicii dedicate in cele mai bune conditii. Atat cei care calatoresc in tara si au nevoie de o masina care sa corespunda asteptarilor pe care le au, cat si cei care au nevoie de transfer in aeroportul Otopeni in zilele in care se imbarca pentru a pleca din tara, se vor bucura de servicii impecabile si preturi accesibile.

Drumurile bune incep cu alegerea potrivita a mijloacelor de transport pentru calatorie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *