Efes Turcia, Imagini, descriere, localizare si informatii utile
11 octombrie 2014
Cum se ajunge la Dunavatu de Jos – Delta Dunarii
11 octombrie 2014

Cum se ajunge la Sfantu Gheorghe – Delta Dunarii, Descriere si info utile

Pentru a ajunge in localitatea Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii aveti la dispozitie urmatoarele variante:
1. Din Tulcea, direct Sfantu Gheorghe (cale fluviala):
– navele InterService. Plecarea din Tulcea, cu destinatia Sf. Gheorghe, se face de la pontonul “AFDJ”, situat in fata sediului Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. (pentru programul navelor, vezi site InterService)
– navele Navrom. Plecarea din Tulcea se face de la pontonul Navrom, zona autogarii. Circula tot anul. Pentru program detaliat, preturi si rezervari, vezi siteul Navrom aici.
– pentru grupuri organizate, exista posibilitatea inchirierii de salupe rapide, in sistem charter, cu plecarea din Murighiol .
2. Tulcea – Mahmudia – Murighiol: cale rutiera, app. 40 km, apoi din Mahmudia/Murighiol, cale fluviala pana in Sfantu Gheorghe.

Descriere:

 
Localitatea Sfantu Gheorghe se intinde pe partea stanga a celui mai vechi brat al Dunarii, respectiv Sfantu-Gheorghe, localitatea aflandu-se in apropierea gurii de varsare a Dunarii in Marea Neagra.
In Sfantu Gheorghe plaja de la Marea Neagra este la app.3 km de centrul comunei; in sezon sunt “trenulete de vacanta” care fac legatura cu plaja si retur la intervale regulate; pescuit, cam tot timpul anului, vanatoare – mistret, iepuri, pasaret (gaste, fazani); festivalul “Anonimul”; plimbarile de agrement pe canale.

Poate va intereseaza si articolul:

Regulament:
Pentru a pescuit in Delta Dunarii este necesar a avea permis de pescuit vizat pe anul in curs.
Acest articol a fost preluat de pe site-ul Balti De Pescuit

Sursa imagine: Blog Cristian Negoita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *