Cum se ajunge la Dunavatu de Jos – Delta Dunarii
Home BlogPescuitCum se ajunge la Dunavatu de Jos – Delta Dunarii
no image

Cum se ajunge la Dunavatu de Jos – Delta Dunarii

Acces Dunavatu de Jos:

Din Tulcea mergeti spre Murighiol si de aici spre Dunavatu de Sus si apoi Dunavatu de Jos. Satul Dunavatu de Jos apartine de comuna Murighiol care se afla la 9 km Murighiol si la 46 km de Tulcea iar soseaua este impecabila. Drumul a fost recent asfaltat.
Detalii Dunavatu de Jos:

Dunavatu de Jos este un vechi sat pescaresc. Din Dunavat se poate ajunge usor la Lacul Razim si canalele din apropiere. In Dunavat de Jos puteti pescui de pe dig sau puteti inchiria o barca  (la rame sau cu motor). Puteti pescui in lacurile/canalele de langa sat ori puteti merge in inima Deltei.  Ca si specii de pesti sunt cele enumerate mai jos. Puteti sa pescuiti la rapitori, la crap, somn, sau la undita unde puteti prinde biban, caras, rosioara etc. Aveti posibilitatea sa va cazati fie la hotel, fie la pensiunile din sat SAU la localnici (este cel mai ieftin).
Acest articol a fost preluat de pe site-ul Balti De Pescuit

Daca doriti sa cautati o cazare in Romania sau in orice alta tara din lume, puteti folosi Booking.com , unul din cele mai complete servicii hoteliere din mediul online. Booking.com

  • Comments
  • 0