Vizita la Atelierul lui Brancusi din Paris I Galerie foto
Vizita la Atelierul lui Brâncuși din Paris I Galerie foto
13 august 2023
Drumul Transfăgărășan
Drumul Transfăgărășan, informatii utile si galerie foto
11 septembrie 2023
Vizita la Atelierul lui Brancusi din Paris I Galerie foto
Vizita la Atelierul lui Brâncuși din Paris I Galerie foto
13 august 2023
Drumul Transfăgărășan
Drumul Transfăgărășan, informatii utile si galerie foto
11 septembrie 2023
În timp ce multe destinații de vacanță își iau adio de la vară, litoralul Mării Negre păstrează încă viu spiritul estival și în luna septembrie. Această perioadă a anului aduce o oportunitate unică de a experimenta plajele mai puțin aglomerate și atmosfera relaxată a zonei.

Și ce loc ar putea fi mai potrivit pentru a te caza decât apartamentele în regim hotelier in Mamaia de Nord?

Vă invităm să descoperiți o experiență de neuitat la Zoomers Apartment, o destinație de top pentru cei care doresc să se bucure de litoralul Mării Negre într-un mod unic și confortabil. Situat în Mamaia Nord, Năvodari, acesta este un apartament privat de 130 de metri pătrați, care oferă o panoramă frumoasă asupra mării. Cazarea se află la ultimul etaj și dispune de 3 camere (dormitoare), 3 băi și un living room spațios. 

Camerele sunt luminoase și oferă o priveliște relaxantă spre plaja nesfârșită și apusurile superbe de toamnă. Apartamentul vine cu o bucătărie deschisă complet echipată, gata să găzduiască preparate culinare variate. Cele 3 băi spațioase sunt dotate dușuri cu efect de ploaie și perete de sticlă pentru momente de răsfăț.

Cafeaua și ceaiul sunt incluse, iar parcarea privată facilitează accesul cu mașina personală. Cu toate acestea, una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale apartamentului este terasa privată cu vedere la mare, unde oaspeții pot savura momente de relaxare și pregăti un grătar în aer liber.

Zoomers Apartment se bucură de o locație privilegiată, la doar câțiva pași de plaja Caraibe și de numeroase baruri și restaurante. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la 24 de kilometri distanță, facilitând sosirea și plecarea pentru călătorii cu avionul. Pentru cei care vin de la Aeroportul Otopeni, serviciile de transfer pot fi asigurate pentru a facilita transportul până la apartament.

Iar dacă nu sunteți complet convinși că luna septembrie este potrivită pentru plajă, iată care sunt motivele pentru care ar trebui să vă schimbați părerea:

  • Plaje mai puțin aglomerate: Luna septembrie aduce plaje mai liniștite, oferind spațiu suplimentar pentru a vă bucura de relaxare și de apa Mării Negre;
  • Prețuri mai accesibile: Ofertele speciale pentru cazare din această perioadă vă pot ajuta la economisirea banilor pentru a vă bucura de experiențele locale și de cele mai bune servicii;
  • Climă plăcută: Temperaturile moderate și soarele blând din septembrie fac această perioadă ideală pentru plajă și activități în aer liber;
  • Liniște și relaxare: Cu mai puțină aglomerație, puteți să vă bucurați de o experiență de relaxare la plajă la superlativ: servicii mai rapide și spațiu personal;
  • Explorarea naturii: Septembrie oferă ocazia de a explora atracțiile locale și de a vă bucura de plimbări în natură, fără aglomerația din sezonul estival.

Astfel, alegând să vizitați litoralul Mării Negre în luna septembrie și să vă cazați la Zoomers Apartment, vă puteți bucura de confortul unui apartament de top într-un cadru mai liniștit și mai relaxant. Rezervați acum și pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat la malul Mării Negre. Zoomers Apartment vă așteaptă cu brațele deschise, oferindu-vă șansa de a vă bucura de tot ce are de oferit litoralul Mării Negre în septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *