Pregătirea înainte de a porni într-o drumeție: o jachetă utilă pentru toate condițiile 2
Pregătirea înainte de a porni într-o drumeție: o jachetă utilă pentru toate condițiile
26 iulie 2023
Excursie la la Disneyland Paris I Informatii utile I Cazare si Galerie foto-Turism365.com
Vacanta la Disneyland Paris I Informatii utile I Cazare si Galerie foto
30 iulie 2023
Pregătirea înainte de a porni într-o drumeție: o jachetă utilă pentru toate condițiile 4
Pregătirea înainte de a porni într-o drumeție: o jachetă utilă pentru toate condițiile
26 iulie 2023
Excursie la la Disneyland Paris I Informatii utile I Cazare si Galerie foto-Turism365.com
Vacanta la Disneyland Paris I Informatii utile I Cazare si Galerie foto
30 iulie 2023

5 articole pe care trebuie să le iei cu tine pentru o călătorie sigură și bine organizată

Odată cu reluarea călătoriilor, devine din ce în ce mai important să te miști în siguranță și fără griji. Haideți să aflăm împreună ce trebuie să aduceți cu voi pentru a nu risca și a vă bucura de o vacanță uimitoare!

  • Alege bagaje usoare
  • Ia o pernă de călătorie cu tine
  • Nu uitați de un adaptor universal
  • Power bank-uri
  • Trusă de prim ajutor

Înainte de a pleca, trebuie să te gândești mereu la toate obiectele care pot fi utile pentru o călătorie în siguranță pentru a-ți face față mai bine vacanței și a nu avea griji. Recunoaste: cand vine timpul sa iti faci valiza te simti pierduta si nu stii niciodata ce ti-ar putea fi de folos. Întotdeauna ajungi să exagerezi și să porți cu tine lucruri pe care nu le vei folosi niciodată. Contează foarte mult și tipul de călătorie pe care urmează să il faci. De exemplu dacă pleci intr-o aventură, ai nevoie de mult mai multe lucruri.

Alege cu grija si tine minte ca fiecare articol reprezinta o greutate in plus de carat, tine cont si de faptul ca exista elemente esentiale pentru o calatorie in siguranta care nu trebuie sa lipseasca si nu trebuie sa le uiti, spre exemplu, eu atunci când plec într-o călătorie în natură unde știu sigur că este posibil să înnoptez în cort, aleg să iau cu mine o lampă solara stradală pentru a fi mai în siguranță. Pe lângă faptul că imi oferă lumină, am siguranța că e reîncărcabilă și știu sigur că nu voi rămâne fără lumină pe timpul nopților.

Categoriile de inclus în lista ta de must-have includ o gamă largă de obiecte, de la accesorii tehnologice de călătorie până la cele pentru a fi confortabil în mijlocul de transport. Nu uita, deci, să alegi bagajul potrivit. Faceți o listă cu tot ceea ce aveți nevoie înainte de a vă începe călătoria și revizuiți-o de mai multe ori pentru a elimina tot ce este de prisos. Dacă ai fixat bine aceste câteva reguli, ești deja la jumătatea drumului.

Alege bagaje usoare
Nu este ușor să-l găsești pe cel potrivit. Sunt puține genți care reflectă nevoile tale. Unele sunt prea mici, altele prea voluminoase, altele au încă forme absurde care îți complică viața. Alege-le rezistente si hidrofuge, pentru a nu umezi continutul in cazul ploii abundente si bruste daca te afli in aer liber.

Începeți prin a alege o geantă ușoară, ușor de transportat, poate optați pentru rucsacuri hi-tech de purtat pe umăr și care facilitează procedurile de check-in în aeroport, de exemplu. Aflați despre dimensiunile care sunt permise pentru bagajul de mână cu compania aeriană pe care ați ales-o pentru călătoria dumneavoastră.

Ia o pernă de călătorie cu tine
Nu conteaza daca calatoria ta este lunga sau scurta, perna de voiaj va fi cel mai bun aliat al posturii tale in fiecare ocazie. În plus, vă permite să profitați la maximum de timpul disponibil și să nu vă compromiteți postura. Puteți alege între diferite forme și culori diferite, precum și să vă jucați cu texturi. Sunt cele moi, dure și chiar gonflabile dacă vrei să-l depozitezi pliat într-o geantă.

Nu uitați de un adaptor universal
Intenționați deja să aduceți cu dvs. o mare varietate de dispozitive tehnologice. Din acest motiv, poate fi util să evaluați achiziționarea unui adaptor universal care vă permite să le încărcați pe toate împreună fără să așteptați ca fiecare să se termine, luați în calcul chiar să utilizați panouri fotovoltaice pentru a realiza încărcarea device-urilor. Alege un accesoriu compatibil cu dispozitivele tale și ia-l cu tine: îți va simplifica viața într-un mod pe care nici nu ți-l poți imagina.

Dacă călătoriți în străinătate, adăugați și un adaptor de priză. Amintiți-vă că conexiunile sunt diferite în funcție de țară: informați-vă în prealabil pentru a nu risca să vă cumpărați un ștecher universal care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Power bank-uri
Ești pe drum și, prin urmare, va trebui să te muți des. Nu veți avea întotdeauna la dispoziție o priză pentru a vă reîncărca dispozitivele și de aceea trebuie să vă echipați cu un power bank care poate restabili energia în orice moment al zilei.

Evalueaza intotdeauna capacitatea powerbank-ului, pentru a nu risca sa ramai fara energie in cel mai prost moment al zilei. Energia acumulată trebuie să fie compatibilă cu dispozitivele dumneavoastră electronice și cu dimensiunea bateriei acestora.

Trusă de prim ajutor
Utilă pentru călătorii mai lungi, trusa de prim ajutor vă va face să vă simțiți în siguranță în orice moment, fără a risca deteriorarea conținutului său. Cea mai buna solutie este sa te echipezi cu o cutie compacta care sa contina tot ce ai nevoie, astfel incat sa eviti grijile inutile in timpul calatoriei. În echipamentul preambalat , există tot ce aveți nevoie pentru a face față fiecărui mic eveniment neașteptat.

Concluzii
În lista de articole care nu trebuie să lipsească niciodată, pe lângă cele 5 indispensabile pe care vi le-am ilustrat, mai scrieți câteva care vă pot face călătoria deosebită. Poartă cu tine o cameră mică, compactă, rezistentă la apă, precum și o carcasă rezistentă la apă care poate ține toate lucrurile tale.

În alcătuirea bagajelor tale, ține mereu cont de greutatea finală a valizei (mai ales dacă călătorești cu avionul) și evaluează și încărcătura în funcție de zilele în care va trebui să stai afară. Nu aduceți cu dvs. produse cosmetice în pachete întregi, ci preferați cele de călătorie. Nu aduceți o cantitate excesivă de îmbrăcăminte sau încălțăminte.

Colectați-vă toate dispozitivele electronice într-un singur organizator de călătorie la îndemână. Nu numai că va fi mai ușor să le găsiți, dar le veți putea și ține departe de șocuri și posibile daune cauzate de mișcare. Fii economisitor chiar și cu numărul lor: ai două mâini și doi ochi, care sunt cei cu care va trebui să surprinzi tot ce te înconjoară.

5 articole pe care trebuie să le iei cu tine pentru o călătorie sigură și bine organizată 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *