galerie foto balcic
Galerie foto din Balcic, Bulgaria informatii utile
29 septembrie 2021
Cum sa te comporti si sa intretii propria ta motocicleta? 1
Cum sa te comporti si sa intretii propria ta motocicleta?
15 decembrie 2021
galerie foto balcic
Galerie foto din Balcic, Bulgaria informatii utile
29 septembrie 2021
Cum sa te comporti si sa intretii propria ta motocicleta? 3
Cum sa te comporti si sa intretii propria ta motocicleta?
15 decembrie 2021

Costume de baie deosebite pentru vacanțe memorabile cu destinații exotice

Back portrait of beautiful woman with flip flops on a beach

În întâmpinarea celor care sunt în căutarea unor costume de baie  pentru vacanța exotică ce o au în plan iese VeeShop, un magazin dedicat femeilor. Pentru ca totul să fie perfect, un astfel de articol vestimentar trebuie să aibă o serie de calități. Iată care sunt recomandările e-shop-ului în acest sens.

Costume de baie deosebite pentru un look cool

Câte preferințe, atâtea opțiuni! Confortul și eleganța au o definiție diferită pentru fiecare femeie. Cele care iubesc simplitatea, discreția, vor fi cucerite de costumele în stil retro sau minimalist, fie întregi, fie în 2 piese. Dacă intenția este de a purta ceva mai impunător, atunci modele cu slipul vintage, cu talie înaltă, cele cu volănașe sau imprimeuri diverse, într-o cromatică veselă, sunt ideale.

Pentru a fi în rând cu tendințele exotice ale țării pe care o vizitați, un stil ce merită încercat este Boho. Definit de bun gust, cu siguranță apreciat de doamne și domnișoare, acesta este ideal pentru o ținută de plajă plină de viață.  Acest stil este despre detalii jucăușe de tipul franjurilor lungi, a volanelor și a imprimeurilor înflorate. Cele care doresc să se simtă deosebit de feminine pot avea încredere în modelele ce se încadrează în acest stil, disponibile pe VeeShop.ro.

Un alt concept de care publicul feminin s-a îndrăgostit este tankini. Este un  set compus din 2 piese vestimentare, mai exact din slip și maieu, evidențiindu-se printr-un grad mai mare de acoperire față de costumele de baie în 2 piese clasice – care de asemenea sunt o opțiune la VeeShop. Confortul oferit de acesta este de top.

Se remarcă și prin faptul că oferă posibilitatea de a realiza diverse combinații cu alte haine, ca topurile. Fluid sau pe corp, un maieu poate fi asortat la slipi, completând astfel o ținută perfectă de plajă. Pentru cele care îndrăgesc un tankini, există modele interesante în e-shop-ul menționat (cu forme geometrice sau cu printuri tropicale, pentru a fi sigure că sunt la modă).

Desigur că rămân opțiuni dintre care se pot alege și costumele în două piese, respectiv cele întregi, cu care publicul feminin este deja obișnuit. Atât timp cât acestea se așează frumos pe siluetă și rezonează cromatic cu caracteristicile purtătoarei (ochi și păr), ținuta poate fi încadrată în rândul celor reușite.

Fără a mai adăuga altceva, cele interesate sunt invitate să descopere modelele de costume de la VeeShop. Nu mai este mult până când mult așteptata vacanță vine, deci costumul de baie trebuie deja comandat, pentru a fi adăugat în bagaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *