Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cele mai bune promotii la bilete de avion 1
Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cele mai bune promotii la bilete de avion
19 iunie 2018
Cetatea Făgăraș, Localizare si informații utile 2
Cetatea Făgăraș, Localizare si informații utile
18 iulie 2018
Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cele mai bune promotii la bilete de avion 4
Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cele mai bune promotii la bilete de avion
19 iunie 2018
Cetatea Făgăraș, Localizare si informații utile 5
Cetatea Făgăraș, Localizare si informații utile
18 iulie 2018

Vacanțe exotice de nerefuzat în acest sezon

Mult așteptata vară s-a instalat din plin, iar cei care sunt nerăbdători să meargă în concediu au ocazia de a petrece câteva zile de vis în locații exotice. Cum? Ofertele agențiilor de turism sunt suficient de diversificate pentru ca atât cei cu o situație financiară modestă, cât și cei care dispun de un venit financiar suficient să poată petrece vacanța de vis.
Ikaturism este un nume de referință în rândul agențiilor specializate în acest tip de servicii, care pune la dispoziția celor interesați pachete variate, constând în oferte cu destinații în locații exotice la care oricine visează.
Iată care sunt câteva dintre locurile spre care doritorii de experiențe noi se pot orienta în organizarea concediului pentru acest sezon călduros.
Un sejur în Mexic
Cei care cu siguranță au nevoie de un val de prospețime ȋn viețile lor, ar trebui să se orienteze după tărâmurile magice ale Mexicului. Priveliștile splendide și deosebit de diversificate pe care le are de oferit vin însoțite de o doză bogată de energie, de pozitivism.
Nici nu este vorba despre plictiseală, Mexicul fiind fără doar și poate un tărâm în care activitățile ce pot fi desfășurate sunt captivante și atrăgătoare. Cei care preferă relaxarea pot avea în vedere locații precum Acapulco sau Cancun. O adevărată terapie constituie pentru aceștia afundarea picioarelor în nisipul alb curat al plajelor, în contrast cu albastrul mării cristaline.
Cei pasionați de istorie și arhitectură pot vizita locuri precum castelul Bellas Artes sau Palacio National. Un lucru este cert și anume că indiferent de preferințe în materie de petrecere a timpului liber, orice turist va avea ocupație în feericul Mexic.
Un sejur în Cuba
Întregul ținut îndeamnă la relaxare, însă fiecare loc ce alcătuiește Cuba are un farmec apare. Spre exemplu, Habana, capitala Cubei este numită de cei care o vizitează ca fiind fascinantă. Per ansamblu este o țară aparte prin culorile ce o definesc și prin partea de spiritualitate, chiar dacă din punct de vedere economic nu este cea mai dezvoltată.
Se deosebește prin aerul cubanez de neegalat resimțit la fiecare colț de stradă. Modul de viață al acestora este deosebit prin simplitate. Rămân impresionați cei mai mulți de modul sănătos în care aceștia se hrănesc, precum și de accentul pe care aceștia îl pun pe alimentele naturale. Pentru gurmanzi locul va fi unul cu siguranță aparte, întrucât și partea deserturilor este tratată aici în stil mare –în general acestea au la bază fructe. Spre exemplu, marmelada în combinație cu şerbetul de fructe exotice sau cu brânză galbenă constituie o adevărată încântare a simțurilor.
Nici obiectivele turistice nu sunt lipsite, astfel că cei pasionați să își petreacă astfel timpul beneficiază de opțiuni din plin.
Un sejur în Bali
Din întregul arhipeleag indonezian, Bali este poate dintre cele mai vizitate insule. Este de înțeles motivul pentru care aceasta este preferată de turiști, energia pozitivă pe care reușește să o emane ținutul fiind de departe una specială. E în fapt ceea ce atrage publicul larg.
Cei pasionați de vacante exotice optează pentru Bali ca destinație pentru această vară nu doar datorită prețurilor speciale stabilite în ofertele propuse pe ikaturism.ro, dar și pentru natura exotică ce o reprezintă. Acolo totul este deosebit – oamenii, locurile, peisajele, mâncărurile care se întrec prin arome care mai de care mai savuroase, dar mai ales tradițiile, impresionante. Atrag turiștii aspecte precum combinația nemaiîntâlnită de vulcani încă activi, temple hinduse, petrecerile de pe plajă, spa-urile pentru o relaxare profundă, dar mai ales ospitalitatea localnicilor.
Renumite în Bali sunt plimbările cu elefanții, pentru care optează îndeosebi cei care au activat spiritul aventurii și își doresc de la vacanța de vară ceva mai mult decât o relaxare aparte într-un loc de vis. Este o oportunitate, atât aceasta, cât și diversele activități ce mai pot fi desfășurate aici.
Desigur, că nici partea care preferă relaxarea totală nu este lăsată de o parte. Aceasta se poate bucura din plin de sesiunile de masaj balinez. Acestea sunt atât de diversificate încât poate fi destul de dificilă alegerea uneia dintre acestea.
Frumusețile naturii au fost dintotdeauna copleșitoare, iar astfel de locuri nu sunt decât modul prin care natura ne recompensează pentru efortul depus în restul zilelor, indiferent că este depus în scop profesional sau personal.
Cei interesați de oferte de vacanțe exotice deosebite au ocazia de a se răsfăța cu prețuri corecte, accesând ikaturism.ro și alegând dintre cele pe care le consideră potrivite dorințelor și bugetului propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *