Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: de ce este nevoie sa fii verificat? 1
Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: de ce este nevoie sa fii verificat?
26 aprilie 2022
7 curiozitati despre Paris 2
7 curiozitati despre Paris
19 mai 2022
Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: de ce este nevoie sa fii verificat? 4
Bănci care nu lucrează cu biroul de credit: de ce este nevoie sa fii verificat?
26 aprilie 2022
7 curiozitati despre Paris 5
7 curiozitati despre Paris
19 mai 2022

Este momentul potrivit să folosești aplicația Stailer dacă nu ai făcut-o până acum. Iată de ce

Dacă ai auzit despre platforma Stailer, dar încă nu ai folosit-o, acum este momentul perfect să o încerci. Vine cu foarte multe beneficii pentru tine și va putea deveni agenda ta virtuală de programări la saloanele de beauty.

Se apropie sărbătorile pascale, iar imediat după începe și sezonul evenimentelor, care tot au fost amânate din cauza pandemiei.

S-a dat startul distracției și toată lumea așteaptă să se bucure de momente magice alături de familie și prieteni. Cu siguranță și tu ești invitată și nu poți merge oricum. Ai nevoie de un salon de make-up unde să te aranjezi, sau poate că vrei să te vopsești sau pensezi.

În această perioadă, majoritatea saloanelor sunt pline de clienți și există posibilitatea de a-ți  găsi foarte greu un loc liber la un specialist. Trebuie să suni cu cel puțin o săptămână înainte pentru programare. Dacă ești în această situație sau pur și simplu ai nevoie de un stilist cu experiență în domeniu , atunci accesează platforma sau aplicația Stailer. Iată de ce.

Stailer te ajută să te programezi instant la un salon de beauty

Cu Stailer nu îți mai faci griji în privința programărilor la saloanele de beauty. Ai posibilitatea de a te programa instant la orice salon de beauty ai nevoie. Vei găsi aici o gamă largă de servicii din industria de beauty, cât și stiliști cu experiență în domeniu care sunt la curent cu tot ce este nou pentru ca tu să te bucuri de răsfăț și rezultatele dorite. Pentru a-ți fi mai ușor descarca de aici aplicatia Stailer și vezi despre ce este vorba.

Pentru că nu mai ești nevoită să mai suni la saloane pentru a găsi un loc liber pe scaun, vei economisi timp prețios. Tot ce trebuie să faci este să accesezi aplicația Stailer, care este destul de intuitivă și ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faci este să selectezi, serviciul, salonul și orașul, iar programarea este făcută în câteva minute. Simplu, rapid și eficient.

Stailer, pentru toată lumea

Stailer poate fi accesată atât de femei cât și de bărbați, pentru că gama de servicii este foarte variată. De la tuns, vopsit, make-up, epilat, manichiură și pedichiură, până la masaje de relaxare și tratamente faciale – toate într-un singur loc.

În plus, cu Stailer te poți programa la un salon ori de câte ori ai nevoie, pentru că nu îți impune limite și nu trebuie să plătești nimic. Poate fi accesată 100% gratuit.

Aici vei găsi toate informațiile de care tu ai nevoie: prețul și durata serviciilor, fotografiile din saloane, dar și cu lucrările efectuate de stiliști și locația prin Google Maps.

În plus, pentru a-ți fi mai ușor să te programezi poți citi recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer.

Renunță la metoda clasică de a da telefoane de la un salon la altul și de a pierde timp prețios. Accesează aplicația Stailer și alege tu ora și data la care vrei să mergi la salon.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *