Harta Muntenegru vazuta din satelit, localizare geografica
Home BlogHartiHarta Muntenegru vazuta din satelit, localizare geografica

Harta Muntenegru vazuta din satelit, localizare geografica
Muntenegru este situat in sud-estul Europei, Peninsula Balcanica. Clima acestei tari variaza de la una continentala in nord, continentala cu influente mediteraneene in centru si mediteraneana (adriatica) in sud, cu veri calde si uscate pe litoral si ierni nu foarte reci. De-a lungul litoralului se intalnesc mai multe tipuri de plaje : de la cele cu pietricele, la cele cu nisip foarte fin, cum ar fi plajele din Ulcinj (cunoscute pentru nisipurile terapeutice).
 
In aceasta tara italienii sunt intotdeauna bine primiti datorita trecutului istoric comun al celor 2 tari. Astfel, regele Italiei Vittorio Emanuele III s-a casatorit cu regina Elena, fiica regelui Muntenegrului Nikola I Petrović, in anii 30.In micul oras Cetinje ( fosta capitala a Muntenegrului) se afla Palatul Regal, care astazi este muzeu si un important obiectiv turistic.
 
Pentru a vizualiza Harta mai detaliat, puteti manipula harta google de mai jos.
Aceste informatii au fost preluate de pe site-ul Magazinul de vacante

Daca doriti sa cautati o cazare in Romania sau in orice alta tara din lume, puteti folosi Booking.com , unul din cele mai complete servicii hoteliere din mediul online. Booking.com

  • Comments
  • 0