De ce merită vizitat orașul Gyula? 1
De ce merită vizitat orașul Gyula?
16 noiembrie 2022
12 Obiective turistice in Franta, ce poti face intr-un Weekend in Franta? 2
12 Obiective turistice in Franta, ce poti face intr-un Weekend in Franta?
10 decembrie 2022
De ce merită vizitat orașul Gyula? 4
De ce merită vizitat orașul Gyula?
16 noiembrie 2022
12 Obiective turistice in Franta, ce poti face intr-un Weekend in Franta? 5
12 Obiective turistice in Franta, ce poti face intr-un Weekend in Franta?
10 decembrie 2022

Cele mai interesante aspecte care fac Germania o tara atat de populara

Germania este cu siguranta o destinatie pentru un numar record de turisti, dar ce o face atat de speciala?

Iti prezentam mai jos mai multe aspecte interesante si mai putin cunoscute despre aceasta tara si despre tot ce o face unica si magica in acelasi timp.

Daca tocmai te-ai mutat in Germania, vei putea descoperi ceea ce citesti mai jos. In cazul in care vrei sa trimiti o mica parte din Germania acasa, catre rude si prieteni, noi iti recomandam serviciile de transport colete Romania Germania cu microbuzul de la firma ReNNen. Fiecare colet trimis are preturi rezonabile si circula in conditii optime, astfel incat sa ajunga la destinatie in stare perfecta. Iar marele avantaj al acestei modalitati de transport este ca pachetele sunt livrate direct la adresa.

Stiai ca nemtii se dezbraca in public?

Cand cea mai mare statiune pentru nudisti din Europa s-a deschis in Cap d’Agde, sudul Frantei, in anii 1950, germanii au fost printre primii care au ajuns pe plajele acesteia. Cand vine vorba de a te dezbraca in natura, nicio alta nationalitate nu este la fel. Sunt foarte multe locuri pentru nudisti, iar unele dintre ele sunt chiar parcurile publice. Inainte de a te dezbraca citeste regulile pentru ca sunt si locuri in care nu ai voie sa faci asta.

Coacerea painii

Painea aici este mai mult decat o simpla parte a mesei zilnice. Face parte din cultura. Fiecare regiune are propriile sale variatii – exista mai mult de 1.500 – de la paine intunecata si grea de secara in nord pana la paine de grau mai usoara in sud. Nemtii mananca in medie 87 de kilograme de paine pe an fiecare si exista o brutarie pentru fiecare 2.100 de oameni.

Birocratia

Nu ar trebui sa fie cu adevarat surprinzator ca Germania are o abundenta de legi care controleaza aproape fiecare aspect al vietii. Si in timp ce aceasta cantitate de legi ar putea face sa para ca nemtii sunt inflexibili, este ceea ce le da reputatia de a fi eficienti.

Aceasta dragoste pentru reguli se manifesta in multe feluri. Trecerea strazii ca pieton pe rosu este descurajata si oricine este prins de politie poate fi amendat. De asemenea, sunt adepti pentru separarea deseurilor. Fiecare casa are cel putin patru cosuri de gunoi diferite: plastic, hartie, deseuri organice si gunoi general. Punerea gunoiului in locul gresit poate atrage o amenda.

Pentru a mentine tot acel potential de haos social sub control, exista chiar si un birou guvernamental numit Ordnungsamt, care se traduce literal prin „birou de ordine”.

Modul in care nemtii se muta este fascinant

Atunci cand sunt oferite spre inchiriere, casele si apartamentele germane nu sunt niciodata mobilate. Asta inseamna ca nici macar echipamentul de bucatarie sau de baie nu este un element obligatoriu. Asa ca, atunci cand nemtii se muta, o fac cu tot mobilierul – inclusiv cuptorul, frigiderul, blaturile, dulapurile si chiar chiuveta.

Zilele de mutare sunt oarecum o distractie nationala, implicand adesea prietenii si familia in loc de profesionisti. Asta inseamna sa asezi suficienta bere si mancare pentru a te asigura ca toata lumea ramane pana cand locul este golit. Si, desigur, pana cand ultimul sac de gunoi a fost depus in cosul potrivit.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *