Îți place să călătorești? Iată ce job-uri sunt perfecte pentru tine 2
Îți place să călătorești? Iată ce job-uri sunt perfecte pentru tine
9 octombrie 2017
Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cele mai bune promotii la bilete de avion 3
Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi cele mai bune promotii la bilete de avion
19 iunie 2018

5 servicii pe care ar trebui sa le ofere o firma de inchirieri masini Otopeni

Inchirierile auto reprezinta un serviciu pe care din ce in ce mai multi oameni il contracteaza. Evolutia acestui serviciu poate sa fie descoperita facand o simpla analiza a orasului Otopeni, care deserveste cel mai mare aeroport din tara. Conform celor de la kamoauto.ro, numarul centrelor de inchirieri masini Otopeni aproape s-a dublat in ultimii ani, iar evolutia este una continua.
Partea buna asupra faptului ca sunt multe masini de inchiriat aeroportul Otopeni, este faptul ca exista o presiune asupra tuturor firmelor, iar serviciile pe care le ofera sunt de o calitate din ce in ce mai buna.
Cei care ajung pe principalul aeroport din Romania si doresc sa inchirieze o masina, trebuie sa stie ce sa ceara de la o firma de inchirieri masini Otopeni.
Care sunt acele mici detalii care transforma o firma buna intr-una excelenta?
1) Posibilitatea de a lua masina de la aeroport si de a o lasa in alta parte. Aceasta flexibilitate este foarte importanta, deoarece sunt multi oameni care aterizeaza pe Otopeni, insa vor sa zboare din Timisoara, Cluj, Oradea, etc. Firmele mari incep sa aiba sedii in mai multe parti ale tarii, oferind acest serviciu.
2) Asigurari complete. Asigurarea este, de asemenea, foarte importanta. Strazile din Romania nu sunt cele mai sigure din lume si exista intotdeauna riscul unui accident. Chiar daca este vorba despre accidente minore, acestea pot genera costuri foarte mari, asadar, o asigurare care sa acopere toate posibilitatile este mai mult decat esentiala.
3) Posibilitatea de a oferi masina chiar in parcarea aeroportului. De cele mai multe ori, un astfel de moft poate sa insemne costuri mai mari, insa multe firme ofera acest avantaj gratuit, tocmai pentru a iesi in fata concurentei.
4) Flexibilitate in ceea ce priveste orarul. Este bine sa fie aleasa o firma care nu este chiar atat de stricta in ceea ce priveste orarul. Mai exact, o intarziere de 2, 3 ore nu ar trebui sa fie taxata.
5) Flota auto noua. Este, poate, cel mai important element. Flota auto poate sa decida daca vor aparea sau nu probleme pe parcurs. Este bine sa se aleaga o firma care nu are masini mai vechi de 3-4 ani, in asa fel incat sa nu existe defectiuni majore in perioada de inchiriere. Masinile de inchiriat au un grad de uzura mult mai mare decat cele din proprietate personala, asadar, cu cat sunt mai noi, cu atat mai bine. La gradul de uzura se iau in considerare si drumurile din Romania, care nu sunt intotdeauna cele mai placute.
Pe langa toate aceste servicii si avantaje, orice firma trebuie sa fie transparenta. Transparenta este esentiala, in asa fel incat inca din momentul in care se cauta masina pe internet, sa se stie cu exactitate toate costurile ce urmeaza sa fie achitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.