Praga, orașul celor 100 de turle! Vizitează-i piețele magice de Crăciun! 2
Praga, orașul celor 100 de turle! Vizitează-i piețele magice de Crăciun!
28 septembrie 2017
5 servicii pe care ar trebui sa le ofere o firma de inchirieri masini Otopeni 3
5 servicii pe care ar trebui sa le ofere o firma de inchirieri masini Otopeni
26 martie 2018

Îți place să călătorești? Iată ce job-uri sunt perfecte pentru tine

Există o categorie de oameni care îți permit să călătorească mai mult decât 20 – 25 de zile pe an, cât este concediul legal, dar să își plimbe și câinele de trei ori pe zi, fără să alerge la muncă. Spre ei foarte mulți angajați care semnează condica se uită cu jind și își doresc ca într-o zi să se bucure și ei de aceeași libertate. Ceea ce nu spune nimeni este că cei care pot face ce vor nu sunt milionari și nici nu trăiesc pe spatele cuiva. Ei muncesc liniștiți acasă și își fac singuri programul. Ca să ai un astfel de loc de muncă nu îți trebuie decât puțin curaj. Dacă ți este frică că începutul este mai greu poți apela la un împrumut urgent online bancar pentru a avea o plapumă pentru zilele negre.
Ca să lucrezi de acasă, nu trebuie neapărat să îți schimbi locul de muncă. Dacă nu depinzi de o mașinărie care nu poate fi transportată, cu siguranță poți lucra de acasă. Poți vorbi cu șeful tău și să îi pui în vedere că nu îți va scădea productivitatea dacă nu te prezinți la birou în fiecare zi. Mai poți face un compromis și să lucrezi doar câteva zile remote. Dacă lucrezi într-o echipă tânără îți va fi ușor să îți convingi șeful să începi să lucrezi de acasă.
Dacă ai un talent pentru scris, atunci poți să publici articole plătite pe tot felul de site-uri. Elite Daily sau Listverse sunt unele dintre site-urile care plătesc articolele cu cele mai multe vizualizări. Dacă vrei îți dorești un venit mai sigur, atunci te poți angaja la orice publicație care permite lucrul de acasă. În general revistele online nu cred decât prezența la ședința de redacție. În rest, poți lucra fie de acasă, fie dintr-o stațiune care îți face cu ochiul.
Un job care te plătește ca să călătorești este cel de ghid turistic. În cele mai multe cazuri, pentru a te angaja, nu trebuie decât să urmezi niște cursuri de specializare. Vei putea să vezi lumea împreun cu alți turiști, chiar de mai multe ori. Pentru că ești plătit să faci asta, nu va mai trebui să îți faci griji în privința cazării și a meselor, deoarece cineva se va ocupa de aceste aspecte. În plus poți cunoaște oameni noi fiind ghid turistic.
Și însoțitorii de zbor sunt plătiți pentru a călători. Dat pe lângă faptul că văd lumea, stewardzii și stewardesele sunt remunerați substanțial. Și pentru acest loc de muncă trebuie să urmezi niște cursuri care să te învețe toate lucrurile pe care un însoțitor de zbor trebuie să le știe: de la etichetă până la prim ajutor.
Nu trebuie întotdeauna să renunți la locul de muncă pentru a călători și pentru a avea libertatea de a-ți face programul singur. Foarte multe task-uri pot fi realizate de acasă dau dintr-o locație remote dacă ai o conexiune stabilă de mare viteză de internet. Iar dacă acest lucru nu îți este permis, atunci poți să îți schimbi cariera spre un care te plătește ca să călătorești. Pentru a plăti cursurile de calificare poți lua un împrumut ifn  cu dobândă mică sau deloc. Astfel, într-un timp foarte scurt te vei putea plimba într-o țară exotică sau îți vei putea plimba câinele în miezul zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *