Cum se adauga o oferta

Mai jos gasiti un ghid realizat pentru agentiile de turism care doresc sa adauge o oferta pe site-ul nostru.

Incercam sa explicam fiecare camp ce face si ce afiseaza pe site:

Atentie: Acest ghid se adreseaza agentiilor care sunt deja inregistrate. Daca nu aveti ina un cont, va puteti inregistra aici, si puteti citi ghiul de inregistrare.

1: Apasati butonul “Adauga un anunt”

ghid1

 

2: Completati campurile urmatoare:

 

ghid2

 

3: Selectati categoria si/ sau subcategoria din care face parte oferta dumneavoastra. In functie de pachetul dumneavoastra ales, va puteti alege mai multe categorii.

 

ghid3

 

4: Ataseaza imagini pentru galerie. Puteti sa atasati un numar mai mic sau mai mare de imagini in functie de pachetul dumneavoastra.

 

ghid4

 

5: Completati campurile urmatoare. Atentie cuampurile cu “*” sunt obligatori. Singurele campuri pe care le consideram strict obligatorii sunt “Pretul” si “Destinatia”. Daca doriti sa eliminam sau sa adaugam alte campuri nu ezitati sa ne contactati si sa ne transmiteti sugestia dumneavoastra.

ghid7

 

6: Introduceti adresa unitatii de cazare sau numai adresa statiunii ( Ex: Thassos, Grecia ).

Daca introduceti aceasta informatie, pe pagina de oferta va aparea distanta pana la adresa introdusa de dumneavoastra. Acest lucru faciliteaza cautarea turistului oferindui o informatie in plus si anume distanta pana la destinatie. Punctul de plecare setat initial este “Bucuresti” insa turistul poate seta locatia dorita de el.

 

ghid8

 

7: Apasati pe butonul “Adauga anuntul” pentru a posta oferta pe site-ul nostru.

ghid10

 

8: Asigurati’va ca anuntul dumneavoastra este postat corect pe site. In mod normal ar trebui sa apara un anunt ca cel de jos:

ghid13

 

Trebuie sa stiti ca turistul care navigheaza pe site-ul nostru poate ajunge la ofertele dumneavoastra foarte usor daca informatiile sunt introduse corect.

Deexemplu: In motorul de cautare de pe site, turistul poate cauta in funtie de transport, tip masa, cazare, destinatie si locatie. Daca aceste informatii nu sunt introduse de dumneavoastra acesta nu va ajunge la oferta dumneavoastra prin intermediul cautarii avansate.

Mai cititi deasemenea cum va puteti inregistra pe site-ul nostru si ce trebuie sa faceti dupa inregistrare.

?
cerereoferta