Croaziera pe Delta dunarii cu Vasul Angii, Impresii si informatii utile
Home BlogPescuitCroaziera pe Delta dunarii cu Vasul Angii, Impresii si informatii utile
no image

Croaziera pe Delta dunarii cu Vasul Angii, Impresii si informatii utile
Vasul Angi – Delta Dunarii
Pentru cei ce nu au vazut Delta Dunarii si nu numai, le recomand o croaziera pe un vas de agrement. Este o experienta unica pe care nu ai cum sa o traiesti cazat la un hotel.  Diversitatea si frumusetea locurilor face ca o excursie in Delta Dunarii sa fie deneuitat.
Acces catre portul Tulcea
Plecare din portul Tulcea – sosire portul Tulcea. La cerere se poate sosi la Murighiol. Parcarea masinilor se poate face in parcarea cu plata din apropierea portului.
Detalii vas de agrement Angi – Delta Dunarii
Vasul de agrement Angi are o lungime de 15,5 m si o latime de 3,7m. Vasul are o baie, o bucatarie si doua terase. Se ofera cazare pentru 8 – 10 persoane. Echipajul este format din 2 persoane care stau in permanenta la dispozitiile dumneavoastra. Mesele sunt pregatite la bordul vasului la cererea clientilor, ei putand sa opteze intre prepararea de catre bucatatul vasului a popriilor produse ori a unui meniu din peste procurat de bucatar de la pescari/localnici. In functie de preferintele pasagerilor se poate opta pentru un sejur intre 1 si 7 zile, locurile unde ancoreaza vasul sunt alese la dorintele pasagerilor.
Pentur un sejur scurt de agrement de 2-3 zile,  este recomandat pescuitul la stiuca, vasul fiind echipat cu o barca de 2-3 persoane. Se poate opta si pentru pescuitul la crap sau somn cu mentiunea ca inainte de plecare, pescarii sa isi exprime dorintele astfel incat capitanului sa poata alege un loc cat mai propice pentru acestia.
Costul inchirierii pe zi a ambarcatiunii este de 1.200 Ron. Pentru mai multe detalii folositi numarul de contact 0747037377.
 
 
Acest articol a fost preluat de pe site-ul Balti De Pescuit

Daca doriti sa cautati o cazare in Romania sau in orice alta tara din lume, puteti folosi Booking.com , unul din cele mai complete servicii hoteliere din mediul online. Booking.com

  • Comments
  • 0