Cum se ajunge la Dunavatu de Jos – Delta Dunarii
11 octombrie 2014
steag Turcia
TURCIA, informatii utile despre Turcia, localizare Turcia
11 octombrie 2014
Cum se ajunge la Dunavatu de Jos – Delta Dunarii
11 octombrie 2014
steag Turcia
TURCIA, informatii utile despre Turcia, localizare Turcia
11 octombrie 2014

Croaziera pe Delta dunarii cu Vasul Angii, Impresii si informatii utile

Vasul Angi – Delta Dunarii
Pentru cei ce nu au vazut Delta Dunarii si nu numai, le recomand o croaziera pe un vas de agrement. Este o experienta unica pe care nu ai cum sa o traiesti cazat la un hotel.  Diversitatea si frumusetea locurilor face ca o excursie in Delta Dunarii sa fie deneuitat.
Acces catre portul Tulcea
Plecare din portul Tulcea – sosire portul Tulcea. La cerere se poate sosi la Murighiol. Parcarea masinilor se poate face in parcarea cu plata din apropierea portului.
Detalii vas de agrement Angi – Delta Dunarii
Vasul de agrement Angi are o lungime de 15,5 m si o latime de 3,7m. Vasul are o baie, o bucatarie si doua terase. Se ofera cazare pentru 8 – 10 persoane. Echipajul este format din 2 persoane care stau in permanenta la dispozitiile dumneavoastra. Mesele sunt pregatite la bordul vasului la cererea clientilor, ei putand sa opteze intre prepararea de catre bucatatul vasului a popriilor produse ori a unui meniu din peste procurat de bucatar de la pescari/localnici. In functie de preferintele pasagerilor se poate opta pentru un sejur intre 1 si 7 zile, locurile unde ancoreaza vasul sunt alese la dorintele pasagerilor.
Pentur un sejur scurt de agrement de 2-3 zile,  este recomandat pescuitul la stiuca, vasul fiind echipat cu o barca de 2-3 persoane. Se poate opta si pentru pescuitul la crap sau somn cu mentiunea ca inainte de plecare, pescarii sa isi exprime dorintele astfel incat capitanului sa poata alege un loc cat mai propice pentru acestia.
Costul inchirierii pe zi a ambarcatiunii este de 1.200 Ron. Pentru mai multe detalii folositi numarul de contact 0747037377.
 
 
Acest articol a fost preluat de pe site-ul Balti De Pescuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *