Harta Berlinului vazuta din satelit, harta fizica si rutiera
8 octombrie 2014
Gulyas leves, reteta traditionala ungureasca
8 octombrie 2014
Harta Berlinului vazuta din satelit, harta fizica si rutiera
8 octombrie 2014
Gulyas leves, reteta traditionala ungureasca
8 octombrie 2014

Conditii de transport al bagajelor in avion

Conditii de transport al bagajelor la companiile LowCost
 • Pasagerii care calatoresc cu acest tip de companii, au dreptul la 2 bagaje in cala avionului, cu o greutate maxima de 25 Kg.
 • – Dimensiuniile maxime pe care le poate avea un bagaj sunt de 100x80x30 cm. Transportul bagajelor este inclus in pretul biletului de avion.
 • – Pentru cei mici cu varsta maxima de 2 ani, se accepta un bagaj de maxim 10 Kg gratuit.
 • – Companiile de zbor au dreptul de a refuza orice bagaj care este prost ambalat, care depaseste greutatea admisa sau care ar putea pune in pericol siguranta calatorilor.
 • – Daca se depaseste greutatea admisa al unui bagaj, taxa este de 6 Euro pentru fiecare Kg in plus.
Inainte de imbarcarea in aeronava, va recomandam sa va tineti banii si lucrurile valoroase intr-o geanta de mana, portofel sau orice altceva care va poate oferii o mai buna siguranta asupra lor.
Aveti dreptul la un singur bagaj de mana in avion, care nu poate depasi 7 Kg si care trebuie sa aibe dimensiunile maxime: 55x44x20 cm.
Aveti dreptul in avion la un laptop. Atentie, daca bagajul dumneavoastra de mana va depasii 7 Kg, acesta va fi transportat la cala avionului.
Conditii de transport al bagajelor la Companiile de Linie
 • -Pasagerii care doresc sa calatoreasca cu aceste companii, au dreptul la un bagaj de max. 20 Kg. Acsasta se refera la calatorii cu Companiile de linie la clasa economic.
 • -Pentru pasagerii care calatoresc la Business Class, greutatea maxima acceptata este de 30 Kg.
In timpul zborului, aveti dreptul la un bagaj de mana care sa nu depaseasca dimensiunile: 55x35x25. Greutatea maxima pentru geanta de mana nu trebuie sa depaseasca 10 Kg.
Clientii de la Clasa Business mai pot lua cu ei in avion un bagaj cu imbracaminte.
Pentru cei ce calatoresc cu un copil pana in varsta de 2 ani, mai au dreptul la un bagaj pana in 10 kg si au dreptul deasemenea sa ia si un carucior pentru copil in avion.
Alte infomatii utile in ceea ce priveste calatoria cu avionul
 • -Un adult poate sa calatoreasca cu maxim 2 copii
 • -Infantii (copii de sub 2 ani ) pot calatorii doar insotiti de un adult
 • -In cazul in care a-ti pierdut bagajul, trebuie sa mergeti la biroul de reclamatii speciale din aeroportulrespectiv si sa depuneti o plangere in acest sens. Insa in general companiile aeriene au o raspundere limitata in ceea ce priveste pierderea bagajelor sau intarzaierea curselor.
 • -Animalele de companie pot fi luate la bordul aeronavei numai in custi speciale, insa pentru asta animalul trebuie sa aiba un certificat sanitar-veterinar.
 • -Fumatul este strict interzis la bordul avioanelor.
Aceste conditii prezentate mai sus pot sa difere de la o companie la alta intr-o mica masura.
Puteti considera aceste detalii pur informative. Pentru cea mai buna informare, puteti apela la ghiseele de informatii din aeroportul respectiv.
Daca doriti achizitionarea uni bilet de avion la un pret cat mai bun si conditi cat mai avantajoase pentru dumneavoastra, noi va recomandam urmatoarele site-uri:
Rezervari Bilete Avion
Zbori.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *