Aeroportul din Caransebes, Localizare, informatii utile
8 octombrie 2014
Aeroportul din Craiova, localizare, informatii utile
8 octombrie 2014

Aeroportul International Cluj-Napoca Someseni, localizare, informatii utile

Aeroportul International Cluj-Napoca (Codul IATA pentru aeroport este CLJ) este al treilea aeroport ca marime din Romania. Aeroportul se afla in situat pe raza comunei suburbane Someseni.
Aeroportul este deservit de linia 8 a regiei clujene de transport local RATUC, precum şi de toate societatile de taxi din oras. Aeroportul se afla la o distanta de ca. 10 km. fata de autostrada Brasov – Budapesta, ale carei lucrari avanseaza anevoios. Aceasta autostrada va trece prin vestul municipiului Cluj-Napoca.
Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca este una din portile aeriene importante al Romaniei, fiind deservit de cateva linii aeriene europene majore. Acestea sunt:
Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca
Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca – partea frontala
* TAROM – Romania
* Austrian (codeshare) – Austria
* Alitalia (codeshare) – Italia
* Carpatair – România
* Clubair – Italia
* Malev (codeshare) – Ungaria
Aeroportul International Cluj-Napoca leaga capitala Transilvaniei de mai multe orase importante europene cum ar fi Bucuresti, Timisoara, Budapesta, Viena, Frankfurt, Milano, München şi Bologna in zboruri directe si de Ancona, Bergamo, Florenta, München, Roma, Stuttgart, Treviso şi Verona in zboruri regulate cu simpla oprire sau cu transfer spre o alta aeronava la Timisoara, indicate pe aeroporturi sub forma Cluj/Timisoara – destinatie.
Articolul a fost preluat de pe site-ul BILETE AVION

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *